Κρίσιμη καμπή για Παρί και Εμπαμπέ, καραδοκεί η Ρεάλ

Σύμφωνα με την AS, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί έχει κολλήσει, ενώ έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση που συμφέρει τη Ρεάλ.

To ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η σύμβασή του με τους Παριζιάνους λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό; Ο 22χρονος Γάλλος από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Η ισπανική εφημερίδα AS αναφέρει πως τα πράγματα λειτουργούν ενάντια στην Παρί τη δεδομένη στιγμή. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις, με τους Παριζιάνους να μην έχουν καταφέρει να πείσουν τον Εμπαπέ για το πρότζεκτ τους.

Φυσικά, με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα την Παρί, η κατάσταση βολεύει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι κρυφό άλλωστε το γεγονός ότι ο Εμπαπέ αποτελεί τον κύριο στόχο των μερένγκες.

Τη φετινή σεζόν ο Εμπαπέ έχει 18 εμφανίσεις με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα εννέα φορές, ενώ έχει μοιράσει και 12 ασίστ.

To Top