Κρούσμα Covid-19 και στον ΠΑΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού τις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά τα χθεσινά (27/10) τεστ.

Τα τεστ της Τρίτης (27/10) δεν έφεραν καλά νέα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε και ο ΕΣΑΚΕ, ένα μέλος του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκε θετικό και τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

Πλέον περιμένουν και τις νέες εξετάσεις, για να φανεί αν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα εντός του συλλόγου, ενώ ο αγώνας του ΠΑΟΚ με το Λαύριο, για την 2η αγωνιστική της Basket League, έχει ήδη αναβληθεί.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Δύο νέα κρούσματα σε ομάδες της Basket League εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ώρο.Το πρώτο κρούσμα αφορά σε μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ και το δεύτερο σχετίζεται με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι δύο σύλλογοι ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Ο αγώνας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τον Προμηθέα Πάτρας καθώς και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο Megabolt για την 2η αγωνιστική της Basket League είχαν ήδη αναβληθεί λόγω κρουσμάτων και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία».

H ανακοίνωση και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/8) σε όλη την ομάδα, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα COVID-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο παρακολουθεί την κατάσταση του μέλους του αγωνιστικού τμήματος.

Η ομάδα μας ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ, με βασική προτεραιότητα την υγεία όλων».

To Top