Κρόος: «Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο αβοήθητος όσο στο 6-0 εναντίον της Ισπανίας»

Με αφορμή τη βαριά ήττα με 6-0 από την Ισπανία, ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ, Τόνι Κρόος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ταπεινωτική αυτή εμφάνιση της ομάδας του.

Πριν από λίγες ημέρες η Γερμανία υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα σε επίσημο ματς από την Ισπανία, η οποία συνέτριψε με 6-0 τα «πάντσερ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στο Final Four του Nations League.

Ο Τόνι Κρόος από την πλευρά του δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει βιώσει χειρότερη ήττα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Βλέποντας την καριέρα μου, μπορώ να μπω δεν ήταν η πιο πικρή ήττα ο τελικός του Champions League το 2012 (με την Μπάγερν εναντίον της Τσέλσι) αλλά η πιο ξεκάθαρη. Στο ματς με την Ισπανία τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά και πρέπει να αναλύσουμε το τι έφταιξε.

Τρεις μήνες πριν είχαμε παίξει ξανά εναντίον της Ισπανίας με σχεδόν την ίδια ομάδα και αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 1-1 ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο αβοήθητος όσο στο 6-0 εναντίον της Ισπανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε podcast μαζί με τον αδερφό του Φέλιξ.

To Top