ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυζερίδης: “Στενάχωρο που δεν πήρε το κύπελλο ο Άρης, να γίνουν όλοι μια γροθιά” (video)

Ο Νίκος Κυζερίδης φιλοξενήθηκε στον Κόσμο των Σπορ της ΕΡΤ3 και μίλησε από τη Γερμανία όπου διαμένει για την Εθνική Ομάδα, το Euro 2024, αλλά και τον Άρη.

Όσον αφορά τον Άρη και τη φετινή πορεία της ομάδας ανέφερε: ” Στενάχωρο το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να σηκώσει έναν τίτλο.

Ήταν σίγουροι όλοι ότι αυτοί τη φορά θα τα καταφέρουν. Είναι στενάχωρο και για την οικογένεια του Άρη και για τον κόσμο του Άρη και για τη διοίκηση και για τους παίκτες.

Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να σηκώσεις έναν τίτλο, μια ιστορική ομάδα, μια ομάδα με τόσο κόσμο, με βαριά φανέλα. Αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οι άνθρωποι που είναι εκεί ξέρουν τι πήγε και τι δεν πήγε καλά.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η ζωή συνεχίζεται, είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα, αλλά πρέπει όλοι τους που αγαπάνε τον Άρη και θελουν το καλό του Άρη να γίνουν μια γροθιά, να πάρουν δύναμη και να προσπαθήσουν να μην γίνονται τα λάθη τα οποία γίνονται και δεν καταφέρνει ο Άρης να παρει ένα Κύπελλο. Είτε αγωνιστικά λάθη είτε εξωαγωνιστικά.

To Top