Κυριαρχική Εφές, ισοπέδωσε ξανά τη Ρεάλ και βγάζει «σκούπα»

Η Εφές συνέτριψε ξανά τη Ρεάλ με σκορ 91-68, έκανε το 2-0 και θέλει άλλη μια νίκη για να προκριθεί στο Final Four της Κολωνίας.

Η Εφές θέλει να κατακτήσει την Euroleague και το αποδεικνύει εμφατικά στα playoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνέτριψε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη «Βασίλισσα», αυτή τη φορά με σκορ 91-68 και πηγαίνει στην Ισπανία για να βγάλει «σκούπα» και να προκριθεί γρήγορα στο Final Four της Κολωνίας.

Η απουσία του Έντι Ταβάρες, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το πρώτο παιχνίδι, έκανε το ήδη δύσκολο έργο της Ρεάλ ακόμα δυσκολότερο και με το ηγετικό δίδυμο των Τούρκων, Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς, να επιστρέφει στα γνωστά του στάνταρ απόδοσης, η νίκη τους ήρθε με περισσή άνεση.

Ίδιο σενάριο με την προχθεσινή αναμέτρηση, με τους Μαδριλένους να παλεύουν να μείνουν εντός αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά την Εφές να πατάει γκάζι στο δεύτερο και να φτάνει στην τελική επιβλητική επικράτηση. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι έχοντας 4/25 τρίποντα στο ματς, εν αντιθέσει με τα 12/20 των Τούρκων.

Μίτσιτς (23π., 4ρ., 3ασ., με 5/5 τρίποντα) και Λάρκιν (21π., 5ασ.) οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ από τη Ρεάλ διασώθηκε ο Τόμπκινς με 17 πόντους.

Την Τρίτη (27/4, 22:00) το τρίτο παιχνίδι της σειράς, στη Μαδρίτη.

To Top