ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντίνου: «Σοκαριστήκαμε όλοι με τον Νίκο, ήταν πάντα με το χαμόγελο»

Για τον Νίκο Τσουμάνη μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ένα παιδί από την ιδιαίτερη πατρίδα του άτυχου πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» του Yellow Radio 101,7:

«Από την αρχή που μάθαμε τα νέα σοκαριστήκαμε, ειδικά για εμάς εδώ που δεν ξέραμε από την αρχή τι συμβαίνει, την κατάσταση του Νίκου. Ήταν ένα παιδί που ερχόταν εδώ συχνά και δεν μας έδειχνε τι γίνεται στην δική του ζωή. Φρόντιζε πάντα να βλέπει την οικογένεια του, να βλέπει τους φίλους του. Ήταν πάντα χαμογελαστός, ευγενικός, ένα χρυσό παιδί, για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε».

Για το ότι έφτασε ένα παιδί από το χωριό του να παίζει μέχρι τον Άρη:

«Δύσκολα φτάνει κάποιο παιδί εκεί που έφτασε ο Νίκος. Ήταν τιμή για εμάς να καμαρώσουμε την επιτυχία που είχε ο Νίκος, να την υποστηρίξουμε και ακόμη περισσότερο».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα που είναι ο προπονητής του στον Θεσπρωτό:

«Με την άφιξη του άλλαξαν πάρα πολλά στην ομάδα, δεν ήμασταν συνηθισμένη με τέτοιες προσωπικότητες. Προσαρμόστηκε γρήγορα στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της ομάδας, έδωσε πάρα πολλά και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη πορεία».

Για τη Super League 1:

«Φαίνεται πάρα πολύ ανταγωνιστικό, βλέπουμε αρκετές ομάδες ανταγωνιστικές και αυτό βοηθάει, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι ώστε να έχει ένα ταπεραμέντο το πρωτάθλημα».

To Top