Ο Κωστούλας για το… πάρτι εξάρτησης με τα τηλεοπτικά!

O μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας υποστήριξε πως έρχονται μαύρες ημέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το τέλος της κεντρικής διαχείρισης! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Καυστικός ήταν ο Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός μίλησε για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, μετά τις άκαρπες συζητήσεις με τη NOVA, ενώ τόνισε πως το σενάριο να πάρει η ΕΡΤ τις 12 ομάδες, είναι υπαρκτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

“Η θέση του Παναιτωλικού είναι γνωστή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κεντρική διαχείριση για ένα χρόνο ακόμη και είμαστε η μόνη ομάδα που ψηφίσαμε να δώσουμε το δικαίωμα μονομερώς στη Nova να καταγγείλει τη σύμβαση. Δυστυχώς έρχονται μαύρες μέρες και μεγάλη ταλαιπωρία για πολλές ομάδες από εδώ και πέρα”.

Για τις αποφάσεις στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας: “Πήραμε απόφαση να κάνουμε ένα σχέδιο για να προσφέρουμε σε όποια εταιρία θέλει. Να δώσουμε προσφορά. Να είμαστε ρεαλιστές. Η κεντρική διαχείριση σταμάτησε για πάντα. Ούτε εμείς οι μικρομεσαίοι δεν μπορούμε μεταξύ μας να συνεννοηθούμε. Αν είχαμε ένα μέτωπο ενιαίο θα κερδίζαμε πάρα πολλά γιατί χωρίς τους μικρούς θα ήταν φτωχό το τοπίο. Τι θα έβλεπαν μόνο 1-2 ματς τη βδομάδα. Θα γίνει ακόμη πιο φτωχό το θέαμα το Σαββατοκύριακο”.

Για το… μέτωπο των 12 “μικρομεσαίων” ΠΑΕ: “Ποτέ δεν πήγαμε ενωμένοι. Ψευδαισθήσεις ήταν και ήμασταν καλοί στα λόγια τα μεγάλα. Πάντα βρίσκονταν κάποιοι συγκεκριμένοι που έπαιρναν άλλη θέση και για να μη μασάμε τα λόγια μας επηρεάζονταν από μεγάλες ομάδες κι άλλαζαν τις αποφάσεις. Ακόμη κι αν είχαμε υπογράψει, ακυρώναμε όλο αυτό. Είναι κωμωδία να λέμε ότι οι 12 ήταν ενωμένοι. Ποτέ δεν υπήρξε αυτό”.

Για τη συμπεριφορά του “Big 4” στα νέα δεδομένα: “Αν οι 4 μεγάλοι ήθελαν κεντρική διαχείριση θα την είχαμε. Δεν το θέλουν όμως. Όχι μόνο για τον άρρωστο μεταξύ τους ανταγωνισμό, που κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Απλά πλέον κάθε μεγάλη ομάδα αρχίζει και μετράει πάλι τα κουκιά, τις ομάδες που έχουν μαζί τους για να έχουν τον έλεγχο. Μέσα σε αυτό οι περισσότεροι μικροί θα την πατήσουν. Δεν θα έχει να κάνει με την ποιότητα των ομάδων, αλλά όπως και παλιότερα με το “ποιος είναι μαζί μας”. Αυτό που συνεχίζεται με δανεισμούς παικτών και με αγορές παικτών με ποσά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Πράγματα που δεν βοηθούν τον συνεταιρισμό καθόλου”.

Για την επόμενη μέρα του Παναιτωλικού σε σχέση με το τηλεοπτικό τοπίο: “Δεν ξέρω και εγώ τι θα ξημερώσει αύριο. Πάμε μέρα-μέρα, βήμα-βήμα και ψάχνουμε για λύσεις. Θα συνεχίσουμε τον μοναχικό δρόμο όπως συνηθίσαμε. Όπως τόσα χρόνια. Δεν ξέρουμε άλλο τρόπο εμείς και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε τις εξελίξεις, αλλά σαν Παναιτωλικός και εμείς θα έχουμε ένα δύσκολο δρόμο. Αν δεν φτάνουν τα χρήματα και εμείς θα αναγκαστούμε να μειώσουμε το κόστος, όπως όλες οι ομάδες και θα χάσει το ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερο σε ποιότητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει μεγάλη”.

Για το αν στα πλάνα του συνεταιρισμού υπάρχει και η ΕΡΤ: “Απλά έχουμε ένα σχέδιο ως τώρα για να χτυπήσουμε πόρτες. Το όνομα της ΕΡΤ έπεσε στο τραπέζι κατά καιρούς. Πρέπει να στραφούμε με κάθε τρόπο στην ΕΡΤ. Και η Nova δεν ήταν η καθαρότερη εταιρία και το λέω ξεκάθαρα κι ας με καλέσουν. Με την ΕΡΤ ίσως θα μπορούσε να βρεθεί μια καθαρή λύση, έστω κι αν τα χρήματα δεν θα είναι το ίδιο καλά, αλλά θα είναι καθαρά για όλους”.

To Top