“Κύριε Στέλιο, καλωσήλθες στην οικογένεια των μελών του Ερασιτέχνη Άρη”

Ο Στέλιος Μητσίογλου βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου του Άρη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο οπαδός των κιτρινόμαυρων, μάλιστα, έγινε σήμερα και μέλος του Ερασιτέχνη Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

“Για μερικούς ανθρώπους, οι λέξεις είναι φτωχές, ώστε να περιγράψουν την αγάπη τους για τον ΑΡΗ. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα ο Στέλιος Μητσίογλου.

Ο αγαπημένος «κύριος Στέλιος» όλης της οικογένειας του ΑΡΗ, ένας μαχητής της ζωής, ένας άνθρωπος που κάνει το παν για να βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη ομάδα του αψηφώντας τα προβλήματα υγείας, είναι από την Παρασκευή 19/3 κι επίσημα μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο Στέλιος Μητσίογλου πραγματοποίησε την εγγραφή του στη «μάνα» του συλλόγου και τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Με την ανιδιοτελή αγάπη του για τον ΑΡΗ και την αυταπάρνηση που δείχνει κάθε φορά που πρόκειται να πάει για να δει διά ζώσης την αγαπημένη ομάδα του, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και ειδικότερα για τις νεότερες γενιές φιλάθλων.

Με τη σημερινή εγγραφή του, δίνει το σύνθημα: Όλοι μέλη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ!”.

To Top