ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάσκαρης: “Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει! Υπάρχει σκληρή δουλειά, συγχαρητήρια στην ομάδα!”

Ο Νίκος Λάσκαρης με τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΟΤΕ TV μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ έδειξε για ποιο λόγο ο φετινός Άρης σφύζει από υγεία!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κρατώντας χαμηλούς τόνισε έδωσε συγχαρητήρια σε όλους. “Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Η ομάδα αντέδρασε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα… ριμπάουντ μετά από μια τέτοια ήττα. Είναι καινούρια ομάδα, έπρεπε να δείξει χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι και οι ήττες έρχονται και χρειάζεται υπομονή και επιμονή”.

Ρωτήθηκε για την κουβέντα που είχε με την ομάδα στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από την Μπούντουτσνοστ και απάντησε: “Οι εσωτερικές κουβέντες θα μείνουν εσωτερικές. Έγινε μια σοβαρή συζήτηση και υπέδειξα την δική μου ιδέα για το πώς θα έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Υπάρχει σκληρή δουλειά, καλή προετοιμασία, με επιλογή των κατάλληλων παικτών, τη δημιουργία μιας καλής ομάδας, που θα παίζει όμορφο μπάσκετ και θα έχει ψυχολογική στήριξη μέσα στη χρονιά”.

Ο Λάσκαρης αποκάλυψε πως ο Άρης διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με την Ευρωλίγκα και με την FIBA: “Συζητάμε και με τις δύο πλευρές για το καλό του Άρη και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ακόμα όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όταν θα υπάρξουν, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα”.

Ρωτήθηκε και για το γεμάτο Παλέ και τα πολλά εισιτήρια διαρκείας που έχει φέτος η ομάδα και απάντησε: “Δεν έχω συνδέσει το μπάτζετ με τα εισιτήρια διαρκείας. Απλώς τα διαρκείας σου δίνουν ώθηση και σου δείχνουν πόσο πολύ ανάγκη έχει η Θεσσαλονίκη την ομάδα”.

Καταλήγοντας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την φιλοξενία που είχαμε, ήταν υποδειγματική. Ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε κι εμείς το στίγμα μας και όλοι μαζί να σταματήσουμε την βία”.

To Top