Λέικερς: Υπ’ ατμόν ο Βόγκελ παρά τη νίκη επί των Τζαζ

Οι Λέικερς μπορεί να νίκησαν τους Τζαζ αλλά παρά το γεγονός αυτό, ο προπονητής του, Φρανκ Βόγκελ, σύμφωνα με ΜΜΕ, είναι σε αρκετά δύσκολη θέση.

Σε αρκετά δύσκολη θέση είναι ο προπονητής των Λέικερς παρά το γεγονός ότι τα ξημερώματα πήραν τη νίκη απέναντι στους Τζαζ.

Οι «λιμνάνθρωποι» δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την παρουσία του Φρανκ Βόγκελ στον πάγκο και τα αποτελέσματα στα τελευταία ματς.

Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι ο Βόγκελ στο παιχνίδι με τους Τζαζ ουσιαστικά έπαιζε το κεφάλι του, και εάν ερχόταν η ήττα τότε θα αποχωρούσε. Τώρα όπως αναφέρουν πολλά ΜΜΕ στο εξωτερικό, παρά τη νίκη η παραμονή του Βόγκελ στην τεχνική ηγεσία των Λέικερς δεν είναι και πάλι βέβαια.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα, θεωρείται και πάλι υπ’ ατμών και μάλιστα αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Γιατί αυτό; Διότι οι διοικούντες την ομάδα, αλλά και οι «μεγάλοι» αστέρες της ομάδες θεωρούν πως είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα κακά αποτελέσματα και πως δεν θα αλλάξει κάτι εάν δεν υπάρξει βελτίωση.

To Top