Λέστερ: Ο Ρότζερς ώθησε τους παίκτες του να δουν το Last Dance του Τζόρνταν

Η Λέστερ έχει ως μεγάλο στόχο να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν και ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε πως για να εμπνεύσει τους παίκτες του, ζήτησε από αυτούς να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας το “Last Dance” του Μάικλ Τζόρνταν.

Ηπερίοδος του εγκλεισμού και της καραντίνας ήταν δύσκολη για όλους κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, πόσο μάλλον για τους ανθρώπους που προσβλήθηκαν από την πανδημία και έκαναν αγώνα για να βγουν νικητές και να αναρρώσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον προπονητή της Λέστερ να είναι θετικός στον Covid-19 και να προσπαθεί για αρκετές εβδομάδες να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, έχοντας στο ίδιο διάστημα πολύ καλή τηλεοπτική παρέα.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την παραγωγή του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν, με το ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων με τίτλο “Last Dance”, με τον Ρότζερς να υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην “Daily Mail” πως του έκανε τρομερή εντύπωση τόσο η προσωπικότητα και η απαίτηση για νίκη σε κάθε ματς από τον “MJ” όσο και το πώς ο προπονητής των ταύρων, Φιλ Τζάκσον, διαχειριζόταν μαεστρικά τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλο το δέος που ένιωσε για τη δυναστεία των Μπουλς ώστε να στείλει video-μήνυμα σε όλους τους παίκτες της Λέστερ να μη χάσουν το ντοκιμαντέρ. “Δεν ξέρω τι κάνετε τώρα που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά αν έχετε την ευκαιρία, αρχίστε να βλέπετε το Last Dance.

Αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει να παίζεις στην ελίτ και να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψη προετοιμασίας και συγκέντρωσης αλλά και το πώς πρέπει να βελτιώνεσαι για να νικάς, αυτό θα πρέπει να το παρακολουθήσετε”, ανέφερε στο μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς, για να αναφέρει τα εξής για το ντοκιμαντέρ στη συνέντευξή του: “Ο Τζόρνταν ήταν ευλογημένος με ταλέντο αλλά φρόντισε να τελειοποιήσει το ταλέντο του. Η νοοτροπία του για το πώς έπρεπε κάποιος να είναι ο καλύτερος, είναι κάτι που πρέπει να την δουν όλοι. Είναι η δουλειά που έκανε και το πόσο προετοιμασμένος ήταν να δοκιμαστεί και να υποφέρει.

Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το πώς ο Τζόρνταν συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του αλλά κρίνουμε τους ανθρώπους με τα σημερινά στάνταρντς ενώ μιλάμε για έναν κόσμο 20 χρόνια πριν όπου τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Ήθελε να νικάει και ήθελε να νικούν και οι γύρω του. Αυτό συνέβαινε και στο ποδόσφαιρο. Οι καιροί αλλάζουν αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο θα πρέπει μερικές φορές να είσαι σκληρός για είσαι ξεκάθαρος”, κατέληξε ο Ρότζερς, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να εμπνεύσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την έξοδο στο  Champions League τη νέα σεζόν.

 

To Top