ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίβας: “Δεν ήρθε ακόμη η απόφαση της FIFA, υπάρχει δεδικασμένο για Ντουρμισάι…”

Ο Αργύρης Λίβας, γνωστός δικηγόρος στον χώρο του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην υπόθεση της FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη (και τον Ασπρόπυργο, που εκπροσωπεί) και συνέστηκε υπομονή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο κ. Λίβας τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως “είμαι εκπρόσωπος του Ασπρόπυργου, που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Άρη, από υπόθεση του ποδοσφαιριστή Μπραντάν και περιμένουμε εμείς, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η επιστολή απάντησης της FIFA, όπως και ο Άρης την απόφαση της FIFA για το εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Ντουρμισάι, Δεν έχει έρθει ακόμη καμία απόφαση, άρα θα πρέπει να περιμένουμε”.

Πρόσθεσε πως “υπάρχει δεδικασμένο από το 2011 του Μακεδονικού με τον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ και με απόφαση της FIFA που αρχικά υποβίβασε τον Μακεδονικό, αλλά με παρέμβαση της ΕΠΟ, δικαιώθηκε η ομάδα και το χρέος πήγε στην παλιά υπό εκκαθάριση, ΠΑΕ. Αφού υπάρχει δεδικασμένο, πιστεύω ότι θα δικαιωθεί και ο Άρης και το χρέος προς τον Σιστόν θα πρέπει να πάει την παλιά ΠΑΕ και σωστά βγήκε το δελτίο από την ΕΠΟ. Για μένα, νομικά δεν θα έχει πρόβλημα ο Άρης και δεν θα κέρδιζε κάτι, εάν έκανε ένσταση ή ο ΠΑΟΚ ή η Ξάνθη που έπαιξαν μαζί του και χρησιμοποιήθηκε ο Ντουρμισάι. Θα δικαιωνόταν ο Άρης γιατί ακόμη δεν έχει ανακληθεί κανένα δελτίο του παίκτη, άρα μπορεί να παίξει και αύριο με την Ξάνθη. Παραγοντικά όμως, καλά έκανε ο Άρης και δεν τον έβαλε, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα και να πιέσει η ΕΠΟ, η οποία κατά το παρελθόν έχει πάρει απόφαση να μεταφερθούν χρέη προς την παλιά ΠΑΕ, άρα πρέπει να πιέσει τη FIFA να αποδεχθεί αυτό το καθεστώς για την Ελλάδα”.

To Top