Λίβερπουλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο του Λόβρεν για να τον πουλήσει ακριβότερα

Η Λίβερπουλ θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Ντέγιαν Λόβρεν επεκτείνοντας την συνεργασία μαζί του για έναν ακόμη χρόνο ώστε αν προβεί στην πώληση του να βγει διπλά κερδισμένη.

Η Λίβερπουλ σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Ντέγιαν Λόβρεν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, καθώς το ισχύον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες χρονιές, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, είναι η τελευταία ομάδα που ήρθε σε επαφή με την Λίβερπουλ για τον Κροάτη στόπερ, ωστόσο το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, αλλά και ότι ο Λόβρεν πλέον θα έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια και όχι για ένα όπως είναι μέχρι στιγμής, αλλάζει τα δεδομένα για τους Ρώσους.

Θυμίζουμε ότι ο Λόβρεν αγωνίζεται στους ”Reds” από το 2014, ενώ την φετινή σεζόν έπαιξε 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο Champions League κόντρα στην Νάπολι.

To Top