Λίβερπουλ: Μήνυμα παραμονής από Σαλάχ

Οι φίλαθλοι, αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να πιέζουν τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το νέο συμβόλαιο του.

Γι αυτόν το λόγο άλλωστε ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα για τους «κόκκινους».

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός που πήγε εκεί από τη Ρόμα το 2017, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η αγγλική ομάδα θέλει να τον «δέσει» έως το καλοκαίρι του 2025.

Από την πλευρά του ο Σαλάχ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς η διοίκηση έχει αποδεχθεί τις απαιτήσεις τουκαι έως το τέλος του χρόνου θα έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, λύνοντας έτσι ένα κρίσιμο θέμα για το σχεδιασμό της.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης πέταξε το …μπαλάκι στη διοίκηση: «Θέλω να μείνω, αλλά η συμφωνία είναι στα χέρια της διοίκησης. Αυτή αποφασίζει και αυτή θα προχωρήσει τις επαφές», τόνισε σχετικά ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων».

 

To Top