Λίβερπουλ: Όλο και πιο πιθανό να γίνουν κανονικά τα ματς στο «Άνφιλντ»!

Η ενημέρωση της Premier League πως μειώνονται στα τέσσερα τα ματς που ενδεχομένως θα χρειαστούν ουδέτερη έδρα και πρόκειται για αναμετρήσεις μακριά από το Μέρσεϊσαϊντ, σκορπίζει ενθουσιασμό στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με τους Times, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος μείωσε τα παιχνίδια που είχαν χαρακτηριστεί υψηλού ρίσκου, από τα έξι στα τέσσερα.

Η αγωνιστική περίοδος θα συνεχιστεί από την 17η Ιουνίου, με τους «κόκκινους» να φιλοξενούνται από την Έβερτον είτε στις 20 είτε στις 21 του μηνός.

Η Premier League φέρεται να ενημέρωσε πως οι τέσσερις αναμετρήσεις τις οποίες εξετάζει για διεξαγωγή σε ουδέτερη έδρα αφορά ματς τα οποία δεν ήταν εξ αρχής προγραμματισμένα για το λιμάνι.

Έτσι στη Λίβερπουλ αλλά και στις τάξεις των οπαδών της υπάρχει ενθουσιασμός για τη δυνατότητα να καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο εντός έδρας, ακόμα κι αν οι εξέδρες θα είναι άδειες!

Βέβαια η τελική απόφαση δεν θα παρθεί μονάχα από την Αστυνομία, αλλά και τον Δήμαρχο της πόλης σε συνεννόηση με την ομάδα…

To Top