Λαχνοί, Μερσεντές και δωράκια από Ιβάν στον βωμό της εξυγίανσης!

Φουλ της εξυγίανσης με επίκεντρο το Ηράκλειο της Κρήτης! Απίστευτα πράγματα γίνονται με πρωταγωνιστές αυτούς που ευαγγελίζονται την εξυγίανση. Λαχνοί, Μερσεντές και… δωράκια από τον Ιβάν, όλα για την εξυγίανση. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Εδώ προκύπτει το περιβόητο ερώτημα: “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;”. Η απάντηση αυτονόητη.

ΠΑΕ και μεγαλομέτοχοι, πρώην και νυν της “εξυγίανσης” αγοράζουν λαχνούς χιλιάδων ευρώ από την ΕΠΣ Ηρακλείου και επιστρέφουν το έπαθλο (!) ως δωράκι! Μια ωραία ατμόσφαιρα. Φιλίες, δημόσιες σχέσεις, εξυγιαντικό αλισβερίσι!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από την neakriti.gr:

“Η Mercedes A 160 που κέρδισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Ηρακλείου, για την ενίσχυση των σωματείων της “κυκλοφορεί” ότι θα παραμείνει στο Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ, ως νέα προσφορά του Ιβάν Σαββίδη!

Όπως και να έχει πάντως η ιδέα της Ποδοσφαιρικής Ένωσης είχε μεγάλη επιτυχία και αρκετά σωματεία ωφελήθηκαν οικονομικά. Συνολικά εκδόθηκαν 100.000 λαχνοί των 2 ευρώ έκαστος από τους οποίους οι 85.000 μοιράστηκαν σε σωματεία, ενώ 15.000 κράτησε για διανομή η ΕΠΣΗ.

Από τους τελευταίους, πακέτα αγόρασαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ανταποκρίθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι αδιάθετοι λαχνοί που έμειναν και παρά την κλήρωση, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τους αγοράσουν ως ενίσχυση κι άλλες μεγάλες και μεσαίες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα.

Με πρόταση του ταμία της Ένωσης Γιώργου Βοζικάκη, οι εισπράξεις από τους λαχνούς της ΕΠΣΗ, θα επιστραφούν στα σωματεία με τη μορφή αθλητικού υλικού!

-Να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και ο τυχερός αριθμός ήταν ο πρώτος αριθμός της κλήρωσης του Κρατικού (Πρωτοχρονιάτικου) Λαχείου, που αναδείχτηκε στις 31/12/2017. Τον είχε ο ΠΑΟΚ με μέγα τυχερό από το Ηράκλειο της Κρήτης”!

To Top