Λαύριο: Επίσημη η επιστροφή του Χρήστου Σερέλη

Μετά από μόλις μερικούς μήνες ως βοηθός του Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Σερέλης επέστρεψε στο Λαύριο, με την ομάδα να το ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7).

Ο Χρήστος Σερέλης είναι και πάλι προπονητής του Λαυρίου μετά από 2 μήνες θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως βοηθός του Βόβορα. Η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε την επιστροφή του προπονητή με τον οποίο πορεύτηκε από τις χαμηλές κατηγορίες μέχρι και την Α1 ανδρών.

Το αντίο του στο Λαύριο πριν από μερικούς μήνες ήταν συγκινητικό με τον ίδιο να αποκαλεί την ομάδα “οικογένειά του”. Πλέον ο Χρήστος Σερέλης επέστρεψε σε ένα σύλλογο που γνωρίζει καλά ευελπιστώντας να τον επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

“Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για την ομάδα μας.

Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!»

Η δήλωση αυτή ανήκει στον Χρήστο Σερέλη, στον επίλογο του αποχαιρετισμού του τον Απρίλιο, προκειμένου να στελεχώσει το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Με αυτά τα λόγια η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt υποδέχεται τον coach Σερέλη, ο οποίος επέστρεψε “σπίτι” του, αναλαμβάνοντας και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Το εις το επανιδείν ήταν αυτονόητο, έγινε πράξη και το Λαύριο Megabolt θα συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμά του όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας τη στήριξης μιας ολόκληρης πόλης!

Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για το Λαύριο”.

To Top