Λεβαντόφσκι: «Είπαν μ@λ@κιες από την Μπάγερν Μονάχου, δεν έφυγα λόγω του Χάαλαντ»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε ότι η αιτία που τον έκανε να θέλει να φύγει δεν ήταν ο Χάαλαντ.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για την αποχώρησή του και το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νορβηγό να έχει στενούς δεσμούς με την Μπάγερν (σ.σ. ο Χάαλαντ πήγε στη Σίτι), ο Λεβαντόφσκι απάντησε σε σχετική ερώτηση του ESPN: «Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάαλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι δεν είναι αυτός ο λόγος».

Στη συνέχεια, ο «Λέβα», είπε ότι δεν του φέρθηκαν με ειλικρίνεια κάποιοι μέσα στο σύλλογο.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα».

Όσο για το αν θα του λείψει κάτι, απάντησε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τον προπονητή. Όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί. Δεν ήμασταν μόνο φίλοι στο γήπεδο. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγω ένα νέο στη ζωή και στην καριέρα μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος» και στη συνέχεια στάθηκε στις «μ@λ@κιες» που είπαν γι’ αυτόν από την ομάδα.

«Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κιες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν πολύ».

To Top