ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεουτσάκος: “Η αστυνομία ευθύνεται για όσα έγιναν στο Μενίδι, ο Αχαρναϊκός έχει καλές σχέσεις με Άρη”.

O αντιπρόεδρος του Αχαρναϊκού Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν το Σάββατο, ρίχνοντας μεγάλες ευθύνες στην αστυνομία…

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τα επεισόδια: «Υπήρξε μια μετακίνηση οπαδών του Άρη, όμως, η αστυνομία δεν είχε ενημερώσει κανέναν. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ζητήσει αυξημένα μέτρα γιατί ξέραμε ότι γειτονικά υπάρχει η ΑΕΚ. Θέλαμε να έρθουν οι φίλαθλοι του Άρη, δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Άρη, έχουμε καλές σχέσεις. Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας είδαμε ότι υπήρχε μια ανησυχία με τα ΜΑΤ, ότι δεν μπορούσαν να έρθουν οι Αρειανοί στο γήπεδο, χωρίς να έχουμε όμως κάποια επίσημη ενημέρωση».

Για τον λόγο που δεν μπήκαν οι οπαδοί του Άρη στο γήπεδο: «Αυτό είναι στο χέρι της αστυνομίας, εμείς δεν δώσαμε εντολή να μην έρθει κανείς στο γήπεδο. Μετέπειτα το μάθαμε ότι δεν έφτασαν στο γήπεδο, γιατί δεν τους άφησε η αστυνομία. Εμείς δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Δεν ξέρω γιατί δεν τους άφησαν να έρθουν».

Για τα επεισόδια εις βάρος της αποστολής του Άρη: «Μπήκε κανονικά στο πούλμαν η αποστολή και ο κ. Καρυπίδης έφυγε κανονικά με το αυτοκίνητό του. Αυτοί που έφαγαν αναίτια ξύλο από τα ΜΑΤ ήταν πέντε άνθρωποι δικοί μας που κάθονταν έξω από τα αποδυτήρια. Κάθονταν εκεί και έβλεπαν. Δεν υπήρξε διένεξη και τους χτύπησαν τα ΜΑΤ χωρίς λόγο. Ίσα ίσα έπεσε ένα μπουκάλι από το πούλμαν του Άρη προς τα έξω και το δέχτηκε ένας παράγοντας δικός μας που είναι και ηλικιωμένος. Εκεί δημιουργήθηκε μια αψιμαχία με 3-4 φιλάθλους, όμως, ηρέμησαν τα πράγματα για να φύγει η αποστολή του Άρη. Λίγο πριν φύγει, όμως, έγινε η επίθεση από τα ΜΑΤ χωρίς λόγο».

Για τον Καρυπίδη: «Δεν υπήρξε θέμα μαζί του. Το ότι υπήρχαν ζητήματα που δεν ήρθαν λόγω αστυνομίας, αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει οι άνθρωποι του Άρη με την αστυνομία, εμείς δεν είχαμε ενημέρωση. Άλλωστε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να έρθουν οι άνθρωποι στο γήπεδο».

To Top