Λεουτσάκος: «Ωμός εκβιασμός και παραπλάνηση των ομάδων από τον Αυγενάκη!»

 

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την παραίτησή του από την προεδρία της SL2, o Λ. Λεουτσάκος, κατηγόρησε τον υφυπουργό αθλητισμού για “ωμό εκβιασμό και παραπλάνηση των ομάδων” ενώ έκανε λόγο και για “συνδιαλλαγή του Αυγενάκη με την Super League 1” στην oποία πρόεδρος είναι ο Β. Μαρινάκης, ώστε να δοθούν περισσότερα χρήματα στις ομάδες!
Μεταξύ άλλων ο Λ. Λεουτσάκος, δήλωσε:

«Μετά από τις ενέργειες της Επιτροπής που είχε οριστεί και μετά τα ραντεβού που κάνανε με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και τον κ. Μαρινάκη, ήρθε ο κ. Ροκάκης στο Συμβούλιο και μας είπε ότι μπορεί να φέρει τις 150.000 ευρώ, με τέσσερα προαπαιτούμενα κατόπιν απαιτήσεως του Υφυπουργού. Ένα από αυτά ήταν η παραίτηση μου κατ’ εντολή του κ.Ροκάκη και των υπολοίπων μελών της Επιτροπής.

Πέραν τούτου, είχα δηλώσει ευθέως και στο προηγούμενο Συμβούλιο ότι αν εγώ ήμουν το πρόβλημα, θα έφευγα για να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο οι ομάδες και να είναι ομαλή η διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η δέσμευση του Υφυπουργού και του κ. Ροκάκη για τις 150.000 θα πρέπει να υλοποιηθεί, αλλιώς θα είναι άδικο, καθώς οι σύλλογοι έχουν αναγκή την οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά που άλλωστε τους ανήκει από το κομμάτι των κερδών του στοιχήματος.

Έγινε μια συνδιαλλαγή μεταξύ Υφυπουργού και Super League 1 για να έρθουν αυτά τα χρήματα. Θεώρησα ότι πρέπει να πράξω ηθικά, αυτό που έπραξα, μιας και οι ομάδες είχαν πρόβλημα βιοποριστικό. Πιστεύω όμως ότι υπήρχε και ένας ωμός εκβιασμός και μια παραπλάνηση των ομάδων από τα λεγόμενα του Υφυπουργού, καθώς αυτά που τους είπε δεν ευσταθούν.

Αλήθεια είναι τα όσα είπα στις ομάδες και έχουν δηλωθεί και δημοσίως από άλλους, εκτός από εμένα. Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες για την μέχρι τώρα συνεργασία και πιστεύω το πρωτάθλημα να βρει το δρόμο του, να βρει πόρους και να συνεχίσει χωρίς τη μαυρίλα που απ’ ό,τι φαίνεται έφερε μόνο ο Λεουτσάκος. Θέλω να δω αν η μαυρίλα αυτή θα συνεχιστεί».

To Top