Λιόλιος: «Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί;»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ξεκαθαρίσει αν έχει λάβει άδεια διεξαγωγής των εκλογών στην Λεωφόρο όπως απαιτεί η απόφαση δικαστηρίου, εξέδωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύπαθη υπόθεση των εκλογών της ΕΟΚ πήρε με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δώσε Πάσα» του Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας, ζητά την άμεση και νόμιμη διεξαγωγή των εκλογών και αφήνει αιχμές προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο λέγοντας πως «εμπαίζει» το άθλημα του μπάσκετ. Υπογραμμίζει μάλιστα πως για να γίνουν οι εκλογές στις 30 Μαίου στην Λεωφόρο, απαιτείται άδεια από τις υγειονομικές αρχές, κάτι για το οποίο είχε δεσμευθεί η πλευρά της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ξεκάθαρη. Εκλογές την Κυριακή 30 Μαΐου αλλά με «άδεια της πολιτικής προστασίας για τη διενέργεια των εκλογών». Μετά τις ανακοινώσεις της Πολιτείας η ερώτηση προς τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ είναι απλή. Έχετε άδεια από τη πολιτική προστασία για τη διενέργεια των εκλογών, όπως μας είχατε εγγυηθεί στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης, όπου αποφασίστηκε οι Αρχαιρεσίες να διεξαχθούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας;

Όλα τα Σωματεία και κυρίως αυτά της επαρχίας ρωτούν αυτό το απλό πράγμα.

Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί;

Βρισκόμαστε 3 μέρες πριν τις εκλογές και η εκλογική διαδικασία δεν πρέπει να καθυστερήσει κι άλλο. Τα Σωματεία έχουν ταλαιπωρηθεί με όλη αυτή τη διαδικασία. Ζητούν άμεσα εκλογές.

Πότε θα ανακοινώσετε αν έχετε πάρει άδεια για τις εκλογές όπως σας υποχρεώνει ο δικαστής και ο νόμος;

Γιατί κρατάτε δέσμια τα Σωματεία; Τι φοβάστε; Γιατί δεν βγαίνει ξεκάθαρα η Διοίκηση της ΕΟΚ να ενημερώσει τα Σωματεία;

Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν σήμερα και ώρα 13:00 στο έκτακτο Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Μην κρύβεστε άλλο κ. Βασιλακόπουλε. Δεν αξίζει στο άθλημα του μπάσκετ και στους παράγοντες που το υπηρετούν να τους εμπαίζετε με αυτό το τρόπο.

Βαγγέλης Λιόλιος».

To Top