ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: «Έτσι θέλουμε να παίζει ο Άρης»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

«Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να βγει. Τα παιδιά είχαν μια εξαιρετική αντίδραση. Δεν στέκομαι στο γκολ, αλλά στη διάθεση και την εικόνα. Είχαμε συνεργασίες και πρέσινγκ. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι όπως θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να μείνουμε ως το τέλος» σημείωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος στη κάμερα της NOVA.

Για το ότι ο Άρης σκόραρε όσα γκολ είχε μαζί τις προηγούμενες 6 αγωνιστικές:

«Είναι ωραίο να σκοράρεις πολλά γκολ αλλά δε στέκομαι στο σκορ αλλά σε αυτό που δουλέψαμε και θέλαμε να δείξουμε. Υπάρχοχυν παιχνίδια που μπορεί να σκοράρεις με τις όποιες φάσεις κάνεις, αλλά είναι και παιχνίδια που δημιουργείς ένα σωρό ευκαιρίες και δε βρίσκεις δίχτυα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα μείνουμε στην εικόνα και την διάθεση. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε».

Για το πόσο κοντά είναι ο Άρης στα «θέλω» του:

«Δεν υπάρχουν ποσοστά. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πολλές μικρές αιτίες. Δεν είναι επί του παρόντος, αλλά πρέπει να βρούμε σταθερότητα. Η ομάδα είναι εξαιρετική. Δεν μπορεί να ξεχάσουν όλοι αυτό που μπορούν να παίξουν. Αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι αδικούν τους εαυτούς τους».

Για το αν είναι το καλύτερο ημίχρονο του στον πάγκο του Άρη:

«Από πλευράς σκορ ναι, αλλά δε θέλω να μείνω στο σκορ».

Για τους πολλούς νέους σκόρερ:

«Η ομάδα θέλουμε να σκοράρει, δε με ενδιαφέρει ποιος θα το κάνει. Με ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο, η προσπάθεια και το να βγάζει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε πέρσι και ξαφνικά… δεν έχουμε παρουσιαστεί έτσι από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες και δικαιολογημένα υπάρχει πίεση».

To Top