ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Είχαμε αποτελεσματικότητα”

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Θέλαμε να έχουμε όλα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Είχαμε σε κάποιες στιγμές χαμηλό τέμπο, αλλά και αποτελεσματικότητα, σε άλλα σημεία είχαμε υψηλό τέμπο, αλλά μας έλειψε μια καλή τελική πάσα. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι, αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Είναι πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα”.

Ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας σε κύπελλο και πρωτάθλημα και απάντησε πως “είναι σημαντική η νίκη γιατί είμαστε στη 2η θέση και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, λίγο πριν τα πλέι οφ και θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ είναι σημαντικό να επιβραβευτεί η πολύ καλή εικόνα των παιδιών, η καλή πορεία που έχουμε σαν ομάδα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό, είναι ένας διαφορετικός θεσμός που μας ενδιαφέρει άμεσα. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι”.

Για το ότι ο Άρης κράτησε σε άλλο ένα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνά του είπε: “Είναι σημαντικό, γιατί ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στηρίζεται στο καλό αμυντικό κομμάτι, όχι απλά να έχει καλούς αμυντικούς. Η ομάδα πρεσάρει από ψηλά, υπάρχουν εντάσεις από τα παιδιά στο κομμάτι της άμυνας και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για τα τρία όμορφα γκολ που ήρθαν μέσα από συνεργασίες σχολίασε: “Δουλεύουμε τις συνεργασίες στις προπονήσεις. Και σε άλλα παιχνίδια έχουμε καλές συνεργασίες, αλλά ίσως μας λείπει μια καλή τελική πάσα. Βάλαμε πολύ ωραία γκολ, οι συνεργασίες είναι κάτι που δουλεύουμε πολύ”.

To Top