ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Ο Άρης έχει καλό ρόστερ, δεν θα αλλάξουμε πολλά, υπολογίζουμε τον Σούντγκρεν, πάμε για την νίκη”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα, για τη μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το θέμα Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για την επιστροφή του στον Άρη:

“Είναι ωραία συναισθήματα, επιστρέφω μετά από 22 χρόνια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τώρα, αυτό είναι ευχάριστο για την ομάδα. Μου δίνεται η ευκαιρία με το τιμ μου να υπηρετήσουμε την ομάδα, της οποίας τις απαιτήσεις γνωρίζω πολύ καλά. Από την πρώτη μέρα ήρθαμε με σκοπό να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει:

“Στο Βόλο ήταν ένα ματς στο οποίο μετρούσε το αποτέλεσμα. Η ομάδα ερχόταν από αποκλεισμό και ήταν πιεσμένη και αγχωμένη. Κρατάμε η διάθεση και τους τρεις βαθμούς. Από τη μέρα που ξεκινήσαμε είπαμε ότι τώρα είναι μία νέα εβδομάδα, προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά από τη μία μέρα στην άλλη. Προσθέσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι”.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

“Η ομάδα έχει καλό ρόστερ, δε χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Μέρα με τη μέρα ελπίζω να είμαστε καλύτεροι βάσει των στοιχείων που πρέπει να βελτιωθούμε. Δε θέλω να μιλήσω για  θέσεις όσον αφορά στην ενίσχυση. Συζητάμε με τη διοίκηση και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καλύψουμε τις θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να είμαστε πλήρεις”.

Για το θέμα Σούντγκρεν:

“Μιλήσαμε με τον Σούντγκρεν. Είναι παίκτης της ομάδας. Δε βρέθηκε σημείο επαφής ως τώρα για να αξιοποιηθεί ή να αποδεσμευτεί. Λογίζεται κανονικά, είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και μου είπε ότι έχει τη διάθεση για να το κάνει”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

“Μία απουσία μετράμε, αυτή του Σάκιτς, ο οποίος δυστυχώς είχε την ατυχία με τον τραυματισμό στο χέρι, χειρουργήθηκε και του ευχόμαστε όλοι περαστικά. Είμαστε πανέτοιμοι για να δουλέψαμε καλά και αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Δεν υπάρχει εικόνα από τον ΠΑΣ, αλλά είναι δουλειά μας να τη βρούμε και τα παιδιά θα είναι απόλυτα διαβασμένα. Είναι μία νεανική ομάδα, έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες. Χρειάζεται προσοχή, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Με τέτοιους αντιπάλους τα παιχνίδια τα κάνει δύσκολα μόνο ο Άρης, χωρίς να υποτιμούμε τον ΠΑΣ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από το ξεκίνημα για να κερδίσουμε. Είναι πάντα απρόβλεπτες οι πρεμιέρες, ειδικά για μία ομάδα που δεν έχει παίξει κανένα ματς. Το άγνωστο σε προβληματίζει”.

Για το αν μίλησε με Ένινγκ και Χαριστέα:

“Με τον κ. Ένινγκ δε μιλήσαμε. Με τον Άγγελο Χαριστέα μιλήσαμε μία μέρα, αλλά την επόμενη παραιτήθηκε και δεν είχαμε τη δυνατότητα να τα ξαναπούμε”.

To Top