ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάρας: “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, κίνητρο η παρουσία του”

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (09/05, 18:00) το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Ivan Maras απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση με την κρητική ομάδα: «Αποτελεί βασικό κίνητρο για εμάς να παίζουμε μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ. Μας υποστηρίζει συνεχώς και τον θέλουμε και αύριο (09/05) κοντά μας, για να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε μία κατάσταση, όπου έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα Playoffs. Με τη βοήθειά του πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη πιθανότητα να το καταφέρουμε».

Ενώ, για την ομάδα του Ρεθύμνου, σχολίασε: «Το Ρέθυμνο έχει έξι Aμερικανούς παίκτες, παίζει γρήγορα, προσπαθεί να τιμωρήσει κάθε λάθος στην άμυνα, επιλέγει συχνά καταστάσεις ένας εναντίον ενός. To βασικό του «όπλο» είναι ο Stefan Moody, αλλά θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο και όχι να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες».

To Top