Μάτος: “Δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, θα υπάρχει μεγάλη πίεση”

Για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον Άρη μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν είναι το ίδιο, άσχετα με το ότι η νοοτροπία μας είναι η ίδια, να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Στο πρώτο παιχνίδι, φέραμε ισοπαλία μέσα στην Τούμπα, μετά τους κερδίσαμε μέσα στο σπίτι τους και τώρα έρχονται αυτοί μέσα στην Τούμπα. Μπορεί να είναι ίδια ομάδα αλλά η χρονική στιγμή αλλάζει, το μέρος αλλάζει και όλα αυτά αλλάζουν και το αποτέλεσμα. Θέλουν να αποδείξουν και αυτοί κάτι στο πρωτάθλημα, προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς εμείς προχωράμε για το αήττητο και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι”.

Για το πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση:“Η φιλοσοφία της ομάδας είναι το να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς, πάντα το επόμενο ματς, είναι το σημαντικό. Το τι θα κάνουμε στα επόμενα, θα το κοιτάξουμε μετά από αυτό το παιχνίδι. Μας μένουνε εννιά παιχνίδια, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα έξι, τελειώνει το Πρωτάθλημα, είμαστε Πρωταθλητές. Για αυτό θα συγκεντρωθούμε αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον αγώνα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Για το τι παιχνίδι περιμένει την Κυριακή: “Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο στο βίντεο, πώς παίζει. Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να μας πιέσει ψηλά αλλά το δικό μας χαρακτηριστικό είναι να έχουμε κατοχή της μπάλας, οπότε θα αναγκαστούν και αυτοί να κάνουνε αρκετή άμυνα, θα αναγκαστούν να αμυνθούνε πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά θα μιλήσει η ποιότητα”.

To Top