Μένει στον Ατρόμητο ο Μπουσούλατζιτς, Μουνιέ ανακοίνωσε ο Απόλλων

Ανατροπή σκηνικού στον Ατρόμητο καθώς επιλύθηκε η διαφωνία μεταξύ Κάναντι – Μπουσούλατζιτς, με τον δεύτερο να παραμένει στην ομάδα.

Ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς επιδίωξε εκ νέου μία συνάντηση με τον τεχνικό του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι στην οποία λύθηκε η παρεξήγηση που είχαν οι δυο τους.

Έτσι έχουμε ανατροπή σκηνικού με τον Βόσνιο μέσο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Περιστέρι και τον Νταμίρ να τον υπολογίζει κανονικά.

Ο λόγος που είχαν «ψυχρανθεί» οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν μία προσβλητική λέξη που είπε ο 28χρονος μέσος στον προπονητή του για τις σχέσεις Αυστρίας με Βοσνίας.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Αυστριακό τεχνικό, οι δύο τους ήρθαν σε έντονη λογομαχία με σκοπό ο παίκτης να μην υπολογίζεται από τον Κάναντι.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο Μπουσούλατζιτς ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του φορτισμένος συναισθηματικά με τον προπονητή του να εκτιμά την ειλικρινή μετάνοια του και του ξεκαθάρισε πως αρχής γενομένης από σήμερα ο Βόσνιος θα υπολογίζεται κανονικά.

Επίσης λίγο αργότερα ακολούθησε συνάντηση του Νταμίρ Κάναντι με τον Γιάννη Αγγελόπουλο όπου συζήτησαν τις προθέσεις του Αυστριακού τεχνικού για τον Μπουσούλατζιτς.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι με κάθε επισημότητα ο Αντονί Μουνιέ, με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9) την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό το καλοκαίρι, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 32χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγρινίου για λίγο διάστημα, καθώς υπέγραψε με τα “καναρίνια” τον περασμένο Γενάρη. Ο Μουνιέ μέτρησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μια ασίστ, ενώ εκτός ελληνικών συνόρων έχει αγωνιστεί με τη Μπολόνια, την Αταλάντα, τη Μονπελιέ, τη Σεντ Ετιέν, τη Νις και τη Λυών. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κληθεί και στην Εθνική Γαλλίας Ελπίδων.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης (30/09) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ κι ο 19χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Στουρνάρας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντονί Μουνιέ. Γεννημένος στις 27/9/1987, στη Γαλλία, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Αταλάντα, Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν, Νις και Λιόν. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ-21”.

To Top