ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέρες Αυτοκρατορίας 1984-1991: Παρουσίαση του λευκώματος που αναδεικνύει τις κορυφαίες στιγμές της δυναστείας του Άρη!

Μια σπουδαία προσπάθεια που καταγράφει τις κορυφαίες στιγμές της Αυτοκρατορίας του Άρη και αναδεικνύει όλα τα πρόσωπα που δόξασαν και δοξάστηκαν από τον Σύλλογο, θα παρουσιαστεί σήμερα (12:00) στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, εντός της ΔΕΘ.

Όπως είχε ενημερώσει η ΚΑΕ “η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ προσκαλούν τους φίλους της ομάδας, τους παλαίμαχους αθλητές, τους παλαιούς παράγοντες στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος: «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991», που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πέγκος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Τον σχολιασμό του λευκώματος της συγκεκριμένης περιόδου θα κάνουν οι κ.κ. Χρήστος Μιχαηλίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Βασίλης Λυπηρίδης. Θα χαιρετήσουν εκ μέρους της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ο πρόεδρος, κ. Λευτέρης Αρβανίτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Λάσκαρης. Το συλλεκτικό και αριθμημένο λεύκωμα, θα πωλείται την ίδια ημέρα στους χώρους της εκδήλωσης και από τη Δευτέρα 09/05 στην ARIS BC Boutique The Legend Store”.

To Top