Μέσι: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στο Μαϊάμι, όταν αποσυρθώ…»

Στην εκπομπή «Sone que volaba» μίλησε ο Λιονέλ Μέσι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, την καθημερινότητά του στις ΗΠΑ και φυσικά τις σκέψεις που κάνει, όταν έρθει η στιγμή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αργεντινός σταρ στον Μιγκέ Γκράνα:

Για την απόφασή του να μετακομίσει στο Μαϊάμι για λογαριασμό της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Υπάρχουν άνθρωποι που με ακολουθούν όλη μου τη ζωή, που με ξέρουν. Μπορείς να καταλάβεις πότε είμαι χαρούμενος, στο γήπεδο. Η ιδέα ήταν να αρχίσω να αποσυμπιέζομαι λίγο μετά από τόσα χρόνια καριέρας, να απολαύσω κάπου αλλού. Και αυτό ακριβώς κάνω εδώ τώρα».

Για την καθημερινότητά του στο Μαϊάμι: «Σηκωνόμαστε στις 7 με τα παιδιά, παίρνουμε πρωινό και κάποιες φορές τα πηγαίνω στο σχολείο και άλλες όχι. Μετά στην ομάδα, ξεκινάμε από νωρίς. Κάνουμε τα προγράμματά μας. Προπονούμαι και γυρίζω στο σπίτι στη μία το μεσημέρι. Εκεί τρώμε, ξεκουράζομαι λίγο και μετά παρακολουθώ τηλεόραση: σειρές, ταινίες, οτιδήποτε. Μετά ασχολούμαστε με τα παιδιά και κάνω πάλι προπόνηση».

Για το μέλλον του, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Είναι μία δουλειά. Είμαι τυχερός που κάνω τη δουλειά που αγαπών. Αν και έχω ευθύνες και στόχους, είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Το τι θα κάνω μετά δεν το ξέρω. Θα ήθελα να γίνω αθλητικός διευθυντής, ή να είμαι με παιδιά, και να τους μαθαίνω πράγματα σχετικά με το ποδόσφαιρο».

To Top