Μέσι από τον… πάγκο και 5-2 η Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και, με δύο γκολ και μια μαγική προσποίηση – ασίστ στον Αντουάν Γκριεζμάν, οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (5-2 την Μπέτις στο «Καμπ Νόου») μετά την 1η Οκτωβρίου.

Κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και το βαρύ πρόγραμμα κράτησαν αρχικά τον Λέο στον πάγκο, αλλά οι συμπαίκτες του έκαναν ό, τι περνούσε από τα… πόδια τους για να μην φανεί το κενό του.

O Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ στο 22’ για τους γηπεδούχους, με τον Γκριεζμάν να χάνει πέναλτι στο 33’, με αποτέλεσμα η Μπετις να «τιμωρήσει» καθώς ο Σανάμπρια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Μέσι μπήκε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και… καθάρισε. Αρχικά στο 49’ άφησε πανέξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να σκοράρει ανενόχλητος σε κενή εστία ο Γκριεζμάν και στη συνέχεια ο Αργεντινός έκανε με πέναλτι το 3-1.

Ο Λορέν μείωσε για την Μπέτις, όμως ξανά ο Μέσι στο 82’ έγραψε το 4-2 και ο Πέδρι στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα – Μπουσκέτς (86′ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ – Ντεμπελέ (66′ Τρινκάο), Πέδρι, Φατί (46′ Μέσι) – Γκριεζμάν (78′ Μπρέιθγουεϊτ).

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο – Έμερσον, Μαντί, Μπάρτρα, Άλεξ Μορένο – Γουίλιαμ Καρβάλιο, Γκουίντο Ροντρίγκες – Κανάλες (86′ Ρόδρι) – Χοακίν (63′ Ρουιμπάι), Σανάμπρια (71′ Λόρεν), Τέγιο (63′ Βίκτορ Ρουίθ).

To Top