Μέσω Σκορδίλη αίρει το απαγορευτικό η FIBA

Η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι κομβικής σημασίας για να μπορέσει ο Άρης να εκδώσει δελτία στους Αμερικανούς με τους οποίους έχει συμφωνήσει. Δεν φτάνει μόνο η καλή πρόθεση της FIBA, που όντως υπάρχει, για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Πρέπει να διακανονιστεί η οφειλή προς τον Κερκυραίο σέντερ.

Υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στις οποίες εμπλέκονται πολλοί (αλλά όχι… διάφοροι) ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποδεχθεί ο παίκτης τον διακανονισμό που του προτείνει η ΚΑΕ. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, γιατί φαίνεται πως ο Σκορδίλης έχει αρχίσει να κατανοεί τις δύσκολες εποχές και την καλή πρόθεση που έχει η νέα διοίκηση, για να λύσει το θέμα.

Αν δεν εμφανίσει ο Άρης στην FIBA συμβιβασμό με τον Σκορδίλη, δεν μπορεί να αρθεί το απαγορευτικό. Λογικά θα το κάνει μέσα στις επόμενες μέρες και θα μπορέσει η ελληνική ομοσπονδία να βγάλει δελτία στους Κόλιμον, Σάιμον και Άουτερμπριτζ, ίσως και σε τέταρτο Αμερικανό, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Πελεκάνου.

 

To Top