ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι 300 άτομα σε κάθε ματς των πλέι οφ και του Κυπέλλου!

Η Super League στο Πρωτόκολλο Αγώνων που έχει στείλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το οποίο αναμένεται να πάρει το «πράσινο φως» – ίσως και με κάποιες αλλαγές – από τον ΕΟΔΥ, αναφέρει ότι σε κάθε ματς μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στο γήπεδο θα βρίσκονται το πολύ 300 άτομα!

Συμπεριλαμβανομένων των ανδρών ασφαλείας, των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των γιατρών, αυτά τα 300 άτομα, τα οποία θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Μεταξύ άλλων στο πρωτόκολλο υγείας αναφέρεται:

1. Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

2. Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκομένων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση, δε θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα 300 άτομα.

3. Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.

Για παράδειγμα, ο μέγιστος αριθμός των αξιωματούχων στους πάγκους μπορεί να είναι 26 άτομα, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ομάδας 9 και της φιλοξενούμενης 4.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

To Top