Μήνυμα στήριξης της Ντρισμπιώτη στους πληγέντες από τη φωτιά

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από το Τόκιο, λίγο μετά την ανάδειξη της σε ολυμπιονίκη, καταλαμβάνοντας την8η θέση στα 50χλμ βάδην, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές και τις δύσκολες στιγμές που περνούν αρκετές περιοχές στη χώρα μας.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

«ΕΛΛΆΔΑ ΜΟΥ! Η σκέψη μου όλες αυτές τις μέρες είναι μαζί σου, στη μάχη όλων αυτών των ανθρώπων που παλεύουν με τις φλόγες, στους ανθρώπους που χάνουν τα ζώα τους, τα σπίτια τους, στα δάση μας που καίγονται, στα άγρια ζώα που χάνονται απροστάτευτα…

Πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, δε φαντάζεσαι… Όμως το σώμα μου είναι στο Σαπορο, στο μεγαλύτερο αγώνα που έχω δώσει μέχρι σήμερα.

Σήμερα κατάφερα αυτό που δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω! Πίστεψα στο όνειρο και το δούλεψα σκληρά, και τα κατάφερα! Δεν μπορώ παρά να αφιερώσω την 8η θέση σε όλους τους Έλληνες, που ξέρω πόσο περήφανοι είστε για όλους τους αθλητές που έχουμε κάνει αυτό το ταξίδι στην Ιαπωνία!

Μπορεί να πήρα τεράστια χαρά σήμερα, όμως αυτή τη χαρά δεν μπορώ να την εκφράσω γνωρίζοντας τον πόνο σου, Ελλάδα μου. Εύχομαι οι πληγές σου να κλείσουν σύντομα και να μην ξανανοίξουν ποτέ!

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους όσους μου έχετε σταθεί και ευχηθεί, σήμερα έκανα το χρέος μου απέναντι σας! Εις το επανιδείν!»

To Top