Μήνυμα Τάτου στον κόσμο του Άρη μέσα από το PRESSARIS! (photos)

Ήταν οι πρώτες ώρες του στον Άρη, η πρώτη μέρα… Κύλησαν όλα κιτρινόμαυρα και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Ανδρέα Τάτο. Ο 23χρονος μέσος μίλησε στο PRESSARIS, ως παίκτης του Άρη πια, και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κιτρινόμαυρο κόσμο. Τώρα απομένει τα λόγια να γίνουν πράξεις στο γήπεδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων προπονήθηκε για πρώτη φορά στο Νέο Ρύσιο, γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του και τον Λούκας Αλκαράθ και δήλωσε έτοιμος να ριχθεί στη «μάχη».

Ο Τάτος μιλώντας στο PRESSARIS επανέλαβε αυτά που είπε στις τηλεοπτικές κάμερες (Nova και ΕΤ3). Όχι γιατί “έπρεπε”, αλλά γιατί έδειξε ότι τα νιώθει. «Είμαι περήφανος που ήρθα στον Αρη! Ηρθα σε μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Ο Αρης είναι μεγάλος σύλλογος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μου. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ», παραδέχθηκε ότι ο Ζαραδούκας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του: «Σίγουρα ο Γιάννης έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είμαστε φίλοι, είχαμε πάει μαζί διακοπές και αυτό έπαιξε το ρόλο του, διότι ήθελα να πάω σε μια ομάδα στην οποία να γνωρίζω μερικά παιδιά, όπως ξέρω και τον Μάρκο Βελλίδη» και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο των κίτρινων.

Δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ, έδειξε σαν… έτοιμος από καιρό και έδωσε το δικό του στίγμα, μιλώντας ξεκάθαρα:

«Ο Άρης είναι ένα στοίχημα για μένα μια πρόκληση που θέλω να κερδίσω. Γι αυτό είμαι εδώ. Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω τι σημαίνει κόσμος του Άρη, όπως και το ότι αποτελεί ένα μεγάλο όπλο για την ομάδα. Εάν είναι δίπλα της, δίπλα μας, ο κόσμος αυτός, με υπομονή, πίστη και χωρίς γκρίνια, τότε θα πετύχουμε στους στόχους μας. Η βοήθεια του είναι δεδομένη, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια».

Τα λόγια του Τάτου δεν αφήνουν περιθώρια. Σαφή και συγκεκριμένα. Η συνέχεια φυσικά στο γήπεδο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι και έτοιμος και αποφασισμένος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κέρκυρα την ερχόμενη Δευτέρα.

To Top