Μήνυση για μια σημαία της Ντόρτμουντ!

Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ συνηθίζουν να «πλημμυρίζουν» με σημαίες τις εξέδρες του “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” και κανείς δεν παραπονιέται. Όμως όταν αυτές οι σημαίες τοποθετούνται σε σπίτια, τότε τα πράγματα αλλάζουν και δημιουργούνται παρεξηγήσεις!

Σύμφωνα με την εφημερίδα « Der Western» ένα παντρεμένο ζευγάρι υπέβαλε μήνυση γιατί η σημαία της Ντόρτμουντ του γείτονα τους τους ενοχλεί! Το βασικό τους παράπονο μάλιστα είναι πως η «κιτρινόμαυρη» σημαία τους εμποδίζει να διαβάσουν με ησυχία το βιβλίο τους!

«Δεν μου καίγεται καρφάκι τι κρέμεται εκεί έξω, μας ενοχλεί πάραυτα», δήλωσε η κυρία Γιούτα στην εφημερίδα. Από την πλευρά του, ο σύζυγος της υποστηρίζει πως το παράπονο τους δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα. Αν και οπαδός της Ντούισμπουργκ, δεν έχει δει αγώνα της από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. «Απλά είναι άβολο για μας», δήλωσε ο 62χρονος.

 Η σημαία έχει περίπου δύο μέτρα πλάτος και κρέμεται σε ένα κοντάρι πέντε μέτρων. Η δίκη θα γίνει το καλοκαίρι. Ως τότε οι υπερευαίσθητοι γείτονες θα προσεύχονται να μην φυσάνε δυνατά μελτέμια στο Χέμερ της Βεστφαλίας.
To Top