Μήνυση στον Μαραντόνα για βιασμό

Η Μάβις Αλβάρες κατέθεσε στην αργεντίνικη δικαιοσύνη, όπου υποστήριξε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την είχε βιάσει το 2001.

Όπως υποστηρίζει η 37χρονη Κουβανή είχε γνωρίζει τον αείμνηστο ποδοσφαιριστή, όταν αυτός βρίσκονταν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αβάνα. Τότε αυτή ήταν 16 ετών και βρίσκονται στο διπλανό δωμάτιο από αυτό του Μαραντόνα, καθώς εκεί νοσηλεύονταν η μητέρα της. Μάλιστα, υποστηρίζει πως βιάστηκε από τον κατά πολλούς καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία, μέσα στην κλινική.

Η Αλβάρες τόνισε: «Μου έκλεισε το στόμα και με βίασε. Δε θέλω να το θυμάμαι. Σταμάτησα να είμαι κορίτσι και όλη μου η αθωότητα κλάπηκε. Ήταν σκληρό. Σταματάς να είσαι ένα αθώο κορίτσι, σε τόσο μικρή ηλικία».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως προχώρησε στην καταγγελία, για να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις. Επίσης, δήλωσε πως η οικογένειά της αναγκάστηκε να επιτρέψει τη σχέση της με τον Μαραντόνα, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, λόγω της φιλικής σχέσης του Αργεντινού με τον Φιντέλ Κάστρο.

Από την πλευρά της οικογένειας του Μαραντόνα δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, για τις καταγγελίες της Κουβανής.

To Top