Μήτσικας: «Θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες αθλητών και γονιών στο καμπ του Άρη»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του καλοκαιρινού Training Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη έχει ξεκινήσει και ένας από τους προπονητές που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές μιλά για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο Δημήτρης Μήτσικας, στέλεχος του ARIS Elite Basketball Program και ενός εκ των Developement Coaches του Camp, αναφέρει για την κιτρινόμαυρη δράση:

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τη μαζική συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου αλλά και αθλητών από άλλα σωματεία στο Training Camp της ομάδας μας. Η διάθεση των παιδιών δείχνει ξεκάθαρα πόσο όρεξη για προπόνηση έχουν,αλλά και πόσο τους έχει λείψει το άθλημα», τονίζει ο Δημήτρης Μήτσικας και συνεχίζει:

«Είμαστε σίγουροι πως το έμπειρο προπονητικό staff θα δουλέψει με μεγάλη ένταση και ποιότητα για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω την μακράς αποχής των αθλητών από τα γήπεδα. Ευχαριστούμε πολύ γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμά μας και να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Το Camp της θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 11-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ.

Για εγγραφές:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

To Top