ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μία οικογενειακή και «κιτρινόμαυρη» βραδιά (photos)

Μία «κιτρινόμαυρη» και άκρως οικογενειακή βραδιά έλαβε χώρα την Παρασκευή 25/02.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

Το μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γιουτίκας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, στο εστιατόριο «Backroom», στη Λεωφόρο Νίκης.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό – τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ. Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες ήταν ο general manager της ΚΑΕ, Θωμάς Ντούλης, οι νομικοί εκπρόσωποι, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Παπαγεωργίου, πρόσφερε στον κ. Γιουτίκα μία φανέλα του ΑΡΗ με το νούμερο 46, αριθμός που παραπέμπει στην ηλικία του Αντιπεριφερειάρχη, όπως και μία κορνίζα με το σήμα του Αυτοκράτορα.

Παράλληλα, έλαβε χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ. Το φλουρί κέρδισε ο γυμναστής του ΑΡΗ, Παναγιώτης Ζάλογγος, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Η «ζεστή» και οικογενειακή ατμόσφαιρα έφερε την υπογραφή του σεφ, και της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, Σάκη Παπαδάκη, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια για την ομάδα μας, με εκλεκτές γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση.

Δείτε το photostory της «ζεστής» βραδιάς ΕΔΩ

To Top