ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαζέψτε τον κύριο Ζιγκερίδη! Εισαγγελέας υπάρχει;

Το τελευταίο 24ωρο γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταγγελιών από οικογενειάρχες, γονείς, ευαίσθητους πολίτες αυτής της πόλης, της πόλης που πάντα ήθελε να αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της Θεσσαλονίκης που έχει καταδικάσει πρακτικές που ρίχνουν λάδι στην φωτιά και “οπλίζουν” το χέρι ανεγκέφαλων!

Υπάρχουν πολίτες -και σε αυτό προσπαθεί και το PRESSARIS εδώ και πολλά χρόνια- ούτως ώστε να σταματήσει ο κύκλος του αίματος σε αυτήν την πόλη, να μην πυροδοτούνται οπαδικά πάθη, ώστε να χύνεται αίμα αθώων… Μικρών παιδιών, ανθρώπινων ψυχών.

Μόνο που παρά τα παχιά λόγια, υπάρχουν… επίσημοι, πολιτικοί άρχοντες, που κάνουν ό,τι μπορούν για το αντίθετο.

Με βάση λοιπόν τις καταγγελίες αυτές, ο εξαίρετος κατ΄ άλλα κύριος Δημήτρης Ζιγκερίδης, αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, καθ΄υπέρβαση των καθηκόντων του, προέβη σε ένα οπαδικό ντελίριο, το οποίο θα ζήλευε και ο πιο φανατικός οπαδός κάποιας κερκίδας “άρρωστων οργανωμένων”, έριξε λάδι στη φωτιά με εμετικά σχόλια, με αφορμή το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός.

Συγκλονιστική η μαρτυρία ενός οικογενειάρχη η οποία… σβήστηκε ξαφνικά. Δείτε εδώ:

Γράφοντας εκ του ασφαλούς και προφανώς με την υπεροχή του άγραφου νόμου, ότι σε αυτήν την πόλη υπάρχει “ομερτά”, πυροδότησε το κλίμα.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περισσότερα. Θα επικαλεστούμε την εξαίρετη εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον εισαγγελέα Αθλητικής Βίας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον σκληρό τους αγώνα για να επέλθει η ηρεμία και η νομιμότητα στην πόλη. Θα επέμβουν; Θα εγκαλέσουν έναν δήθεν αντικειμενικό δημόσιο λειτουργό, οι δημόσιες δηλώσεις του οποίου φαίνεται πως υποθάλπουν την βία;

Παράλληλα, περιμένουμε από τον φίλα προσκείμενο στα ασπρόμαυρα… ισόβιο Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη θα πάρει θέση. Έχει το σθένος; Ή θα κρυφτεί σε μικροκομματικά λαγούμια;

Περιμένουμε… Πριν είναι αργά. Πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα… Γιατί μετά θα είναι όντως πολύ αργά!

To Top