Μανιάς: “Επιστρέφουμε για ποδόσφαιρο την Δευτέρα!”

Ο Μιχάλης Μανιάς αγωνίζεται από πέρσι στην Πολωνία για λογαριασμό της Πογκόν Στέτσιν και ευελπιστεί να φτάσει με την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται με τη δεύτερη θέση να είναι στους στόχους της. Ωστόσο όπως παντού σε όλο τον κόσμο και ο Έλληνας επιθετικός έχει απομονωθεί στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα του και  παρακολουθεί τις εξελίξεις. Άλλωστε δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μιας και η Πολωνία έχει κλείσει τα σύνορα.

 

Stoiximan.gr:  Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου 

Τελευταία ενημέρωση από την ομάδα του λέει πως τη Δευτέρα επανέρχονται στις προπονήσεις, χωρίς φυσικά αυτό να είναι σίγουρο. Μιλάμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα όπως τα διηγήθηκε στο σάιτ της Nova:

“Τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως στην Ελλάδα, καθώς όλη η Πολωνία έχει 246 κρούσματα και 5 θανάτους αλλά μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη χώρα. Επίσης εδώ στο Στέτσιν όπου μένω εγώ έχει μόνο ένα κρούσμα. Προσωπικά προσπαθώ να μένω ψύχραιμος και πολύ στο σπίτι για να προφυλαχθούμε. Βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα.

Σε ότι έχει να κάνει με  τη δουλεια μου, κάνουμε όλοι ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα από τους γυμναστές. Η τελευταία ενημέρωση λέει ότι ξεκινάμε πάλι στις 23 Μαρτίου, ωστόσο είμαστε σε επικοινωνία και θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση.

Εδώ είμαι μαζί με τη γυναίκα μου, απλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είμαστε αβέβαιοι για το τί θα γίνει με το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να φύγουμε καθόλου γιατί έχουν κλείσει και τα σύνορα στην Πολωνία. Έχουν πάρει τα μέτρα τους και εδώ προσπαθούν να κρατήσουν την κατάσταση σε χαμηλά επίπεδα ώστε να μην ξεφύγει όπως στην Ιταλία.

Η αλήθεια είναι δεν έχουμε πανικοβληθεί απλά προσπαθούμε κι εμείς με τη σειρά μας να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε όσο περισσότερο τους γύρω μας. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με Ελλάδα οπότε για την ώρα είμαστε μια χαρά.”

To Top