ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μανωλόπουλος: “Ανταγωνιστικός ο Άρης, πολύ μεγάλη νίκη για μας”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επεσήμανε πως ο Άρης παρότι δεν είχε κίνητρο βαθμολογικό ήταν ανταγωνιστικός και έχει αποκτήσει χαρακτήρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Ηφαίστου τόνισε: “Παρόλο που δεν είχαν κάποιο κίνητρο μεγάλο για το παιχνίδι, εμείς είχαμε για την 7η θέση. Ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχει αποκτήσει χαρακτήρα ο Άρης και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια.

Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, έχουμε εξασφαλίει την 7η θέση, θα παίξουμε πλέι οφ και θα δούμε πως θα μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι το 13ο σολντ άουτ που έκανε η ομάδα, πρώτη φορά στην ιστορία της Α1 συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος μας έχει συγκινήσει, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας το δείχνει όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα.

Ξεκινήσαμε καλά, όμως η άμυνα του Άρη μας έβγαλε εκτός σε πολλές στιγμές. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, μια δύσκολη νίκη, γιατί ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός”.

Ρωτήθηκε τι περίμενε από την ομάδα του όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του περασμένο καλοκαίρι και απάντησε: “Δεν περίμενα τίποτα, δεν σκεφτόμουν τίποτα. Δεν ξέραμε που ερχόμαστε. Κανείς από μας δεν είχε πατήσει το πόδι του σε αυτό το νησί. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, αλλά το πιο σημαντικό ήταν αυτή την ομάδα να την αγαπήσει ο κόσμος”.

To Top