Μαραντόνα: 200 αντικείμενα του σε ένα κοντέινερ! Η επιστολή του Κάστρο, φανέλες, βραβεία, μετάλλια

Ακίνητα, διάφορα είδη πολυτελείας, συμβόλαια εκατομμυριούχων, αλλά και πολύτιμα κειμήλια, συλλεκτικά προσωπικά αντικείμενα του Ντιέγκο Αρμάμντο Μαραντόνα μπορούν  σίγουρα ν’ ανοίξουν την «όρεξη» οποιουδήποτε συλλέκτη. Είναι η κληρονομιά του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, είναι ένας αυθεντικός θησαυρός του οποίου κομμάτια αναδύονται σταδιακά.

    Ένα σημαντικό μέρος αυτού του θησαυρού, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της Αργεντινής Infobae, φυλάσσεται σε ένα σφραγισμένο κοντέινερ στην τοποθεσία Μπεκάρ, 17 χιλιόμετρα από το Μπουένος Αιρες, μέσα σε αποθήκη των τελωνειακών αρχών. Το κοντέινερ στάλθηκε πριν από λίγους μήνες από το Ντουμπάι (όπου προπόνησε ο Μαραντόνα διάφορες ομάδες σε διαστήματα από το 2011 έως το 2018).

Εκεί, όπως αναφέρεται, περιμένοντας να καθοριστούν οι δικαιούχοι, βρίσκονται 200 ανεκτίμητα αντικείμενα, που έχουν καταγραφεί σχολαστικά  και καταχωρηθεί σε συμβολαιογράφο. Η ιστοσελίδα Infobae αναφέρει ότι έχει αποκτήσει τον πολύτιμο κατάλογο αντικειμένων που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κληρονομιάς του Μαραντόνα.

Εκεί λοιπόν υπάρχουν από απλά ρούχα του Μαραντόνα, όπως παντόφλες, ρόμπες, πουκάμισα, πιτζάμες, παπούτσια, δεκάδες φανέλες υπογεγραμμένες από πρώην και νυν πρωταθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Πελέ, Ρονάλντο, Μέσι, Ροναλντίνιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κέιν, Αγουέρο και άλλους.

Υπάρχουν επίσης μουσικά όργανα που του δωρίστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες, η μπάλα από πλατίνα, βραβείο με το οποίο τιμήθηκε από τη FIFA, ένα αναμνηστικό μετάλλιο που του δόθηκε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το 2018, αλλά έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων δύο πολυτελών πολυθρόνων που του χάρισαν οι Εμίρηδες. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ιστορικής σημασίας, προσωπική επιστολή που του έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο.

To Top