ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: “Αυτοί που παίζουν θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έβαλε κατά των παικτών του μετά το τέλος του αγώνα στη Λήμνο, ασκώντας κριτική για την διάθεση που (δεν) έδειξαν κόντρα στον Ήφαιστο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη του. Ήταν πιο καλή ομάδα από την αρχή, επέβαλε τον δικό της ρυθμό, έπαιξε σκληρή άμυνα, μας έβγαλε τελείως έξω από τον ρυθμό, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην μεταφορά της μπάλας από τη μια πλευρά στην άλλη. Κάναμε πολλά λάθη που τα μετέτρεψαν οι αντίπαλοι σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Όταν παίζεις σε μια έδρα με μια καλή ομάδα όπως ο Ήφαιστος φυσιολογικό είναι, αν κάνεις τέτοια λάθη να μην μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα”.

Τόνισε στη συνέχεια ο Μαρκόπουλος πως “αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα είναι ότι η διάθεση που βγάλαμε στο γήπεδο δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν είχε διάθεση η ομάδα. Δεν μπορέσαμε να παλέψουμε στις φάσεις. Φαινόταν η αντίπαλη ομάδα πολύ πιο δυνατή και αυτό δημιουργεί προβλήματα και στα επόμενα παιχνίδια ως προς την αντιμετώπισή τους.

Ήταν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα συγνώμη από τον όλο τον κόσμο του Άρη. Είναι μια ομάδα που είχε επιτυχίες στο παρελθόν, έχει ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά τουλάχιστον αυτοί που παίζουν θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση ώστε να φανούν πιο ανταγωνιστικοί”.

Ρωτήθηκε για το θέμα αλλαγών και απάντησε: “Θα το δούμε την επόμενη βδομάδα με τους διοικούντες…”.

To Top