Ματθαίου-Σκόρδας: “Ολοκληρώθηκε το βρώμικο σχέδιο για να ρίξουν τον Άρη στη Γ΄ εθνική! Αδίκημα απιστίας με Διούδη”!

Με γραπτή τους δήλωση Νικήτας Ματθαίου και Λάμπρος Σκόρδας τοποθετούνται στις τελευταίες εξελίξεις της ΠΑΕ, μιλώντας για την ολοκλήρωση του βρώμικου σχεδίου για να πέσει ο Άρης στη Γ’ εθνική, με μοναδικά θύματα τους ίδιους.

Αναλυτικά:

“Το βρώμικο σχέδιο των καταστροφέων του ΑΡΗ, μετά από οργανωμένες προσπάθειες τριών χρόνων να τον ρίξουν στην Τρίτη Εθνική για να τον λυμαίνονται χωρίς κανέναν έλεγχο, σήμερα ολοκληρώθηκε.

Παρόλο που ήταν σήμερα προγραμματισμένη η συνέχεια της διακοπείσης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, αυτή δεν παραγματοποιήθηκε και η ΠΑΕ στάλθηκε στα τάρταρα, με συναυτουργία των αυτοφωράκηδων της ΠΑΕ, των φαιδρών παραιτημένων και κατά παραγγελία ανακαλούντων την παραίτηση τους της ΚΜΑ και της λίγης και ανήμπορης να σηκώσει ανάστημα στους τραμπούκους που χρόνια κάνουν κουμάντο στον Σύλλογο διοίκησης του Α.Σ.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ότι ο Άρης δεν μπορεί να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, δεν θα καταφέρει να βγάλει δελτία και για αυτόν τον λόγο θα αγωνιστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μέχρι τότε, με τα σάλια τους να τρέχουν, θα περιμένουν να εισπράξουν τα χρήματα  από την παράνομη πώληση Διούδη  και να τα μοιραστούν με τους περήφανους δανειστές της ΠΑΕ.

Βέβαια το αδίκημα της απιστίας που διέπραξαν όλοι μαζί να εισπράξουν αντί 520.000 ευρώ μόνο 250.000, χρήματα που θα έπαιρνε η ΠΑΕ ακόμη και αν ο Διούδης ήταν ελεύθερος και  μεταγραφόταν στο Βέλγιο, μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις που όλοι μαζί κατηγορούνται, θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Κακώς πιστεύουν ότι επειδή η ΠΑΕ θα πτωχεύσει δεν θα αποδοθούν ευθύνες.

Τώρα θα εμφανιστούν μαζί με τον Γαλανό και τους μεροκαματιάρηδες και οι Παπαϊωάννου, Πόππης, Ορφανίδης, Μπακούρας, Γρανούζης και λοιποί, για να διοικήσουν τον κακόμοιρο Αρη στην Τρίτη κατηγορία με την βοήθεια των αργυρώνητων με όλους τους τρόπους αρχηγών των οργανωμένων.

Χαρτζιλίκια και χρηματοδότηση, συνεταιρισμοί και προσλήψεις έκαναν τον Σύλλογο έρμαιο στα χέρια μια οργανωμένης πουλημένης μειοψηφίας.

Εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε με την καταστροφή των οικογενειών μας τα βρώμικα σχέδια τους, παρόλο που υπήρχε τρόπος να σωθεί η ομάδα.

Χωρίς ντροπή, όλοι αυτοί καταδικάζουν δυο ανθρώπους που με την παλληκαριά τους κράτησαν ζωντανό τον ΑΡΗ για μια δεκαετία, για να κρατήσουν την ομάδα στα νύχια τους.

Όμως οι Αρχές την καταδολίευση των πιστωτών δεν πρόκειται να την «καταπιούν» εύκολα και μείς σας δίνουμε τον λόγο μας ότι θα σας κυνηγάμε μέχρι να πληρώσετε, με όλους τους τρόπους,  τα εγκλήματα σας.

Νικήτας Ματθαίου

Λάμπρος Σκόρδας”

To Top