Μεγαλώνει ο όμιλος της Σίτι: Στο City Football Group και η Μπασάκσεχιρ

Μεγαλώνει η οικογένεια του City Football Group. Ο όμιλος που διοικείται από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Μπασάκσεχιρ, μπαίνοντας έτσι και στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνεργασία τους και όχι για κάποια αγορά μετοχών από το City Football Group. Ο μεγάλος όμιλος που έχει για καμάρι τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την τουρκική ομάδα σε διάφορους τομείς. Οι άνθρωποι του CFG θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας, σε διάφορες ποδοσφαιρικές στρατηγικές, αλλά ακόμα και σε μεταγραφικές κινήσεις και souting στόχων.

Στόχος CFG είναι να επεκταθεί και στο τουρκικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλο που διοικείται από τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι υπάρχουν ομάδες όπως οι Τζιρόνα, Παλέρμο, Melbourne City, Yokohama F. Marinos και New York City.

 

To Top