Μελισσανίδης στους παίκτες: «Είστε ξεφτίλες, θα τα αλλάξω όλα!» – Συνεχίζει ο Χιμένεθ

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι καταιγιστικές μετά την συντριβή με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είχαμε λαϊκά δικαστήρια με τους οπαδούς να ζητούν εξηγήσεις από τους παίκτες, ενώ όπως έγινε γνωστό οι ποδοσφαιριστές είναι ενοχλημένοι από όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την ίδια ώρα ο Ισπανός βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η εικόνα της ομάδας είναι τραγική. Επιπρόσθετα η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει σε ξενοδοχείο μέχρι και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπό το φόβο αντιδράσεων.

Εκεί βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/04) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Πριν το δείπνο μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες: “Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Προπονητής σας είναι ο Μανολο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ο,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα!

Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!

Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ.

Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα.

Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!

Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα”.

To Top