ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την διακοπή… πατάει τέρμα το γκάζι ο Άρης, με τρία ντέρμπι σε επτά αγώνες μέχρι τις γιορτές!

Από εκεί που ο Άρης μέχρι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα έχει δώσει μόλις ένα ματς στις τελευταίες 30+ μέρες, από τις 22/11 έως τις 23/12 θα κληθεί να δώσει έξι, ίσως και επτά!

Και εξηγούμαστε: O Άρης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18/10, έπειτα τον Αστέρα Τρίπολης ην 1η Νοεμβρίου και τώρα η επόμενη υποχρέωσή του είναι στις 22/11 στο Αγρίνιο. Με λίγα λόγια, σε 35 μέρες ο Άρης έπαιξε μόλις ένα ματς, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, θα είναι ο πρώτος στην αλυσίδα των αγώνων του Άρη μέχρι τις γιορτές. Μάλιστα το πρόγραμμα αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς περιλαμβάνει και τρία ντέρμπι, εκ των οποίων το ένα είχε αναβληθεί και είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Τρεις μέρες μετά το Αγρίνιο, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει ο Άρης να ταξιδέψει στην Λάρισα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα που είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική (24/10), λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον Άρη. Και μετά από αυτό το ματς, ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 28/11. Μέσα σε έξι μέρες, ο Άρης θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι “κιτρινόμαυροι”, καθώς μία αλλαγή στο πρόγραμμα προσφέρει μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης, που σίγουρα θα είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ακολουθεί η 4η αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ στις 13 ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Στις 19/12 ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης για την ολοκλήρωση του α΄γύρου, αν και απομένει ο ορισμός του Άρης-ΑΕΚ. Θα μπορούσε να οριστεί στις 23/12 αλλά η ΑΕΚ έχει παιχνίδι δύο μέρες νωρίτερα, με αντίπαλο τον Βόλο. Την εβδομάδα πριν από αυτό, αντιμετωπίζει μεσοβδόμαδα (16/12) και τον Ολυμπιακό, για την εξ΄αναβολής αναμέτρησή τους για την 1η αγωνιστική. Νωρίτερα, είναι τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, τα οποίο ολοκληρώνονται στις 10 Δεκεμβρίου.

Το ενδεχόμενο να προγραμματιστούν παιχνίδια, στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι πλέον ορατό, καθώς ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου. Να υπάρξουν εκκρεμότητες από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ θα ξεκινήσει, είναι ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εκτός κι αν γίνει μετάθεση του β΄γύρου, μέχρι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες από τον πρώτο.

Το πρόγραμμα του Άρη μέχρι το τέλος του α΄γύρου:

22/11 Παναιτωλικός-Άρης

25/11 ΑΕΛ-Άρης (πιθανότατα)

28/11 Άρης-Ολυμπιακός

5/12 Ατρόμητος-Άρης

13/12 Άρης-ΠΑΟΚ

19/12 ΟΦΗ-Άρης

  • Αναμονή για το Άρης-ΑΕΚ

Β΄γύρος πρεμιέρα Άρη:

4/11 Λαμία-Άρης

To Top