Μεταγραφική “βόμβα” για Άρη! Απέκτησε τον Χατζηδάκη

Μεταγραφική “βόμβα” για Άρη! Απέκτησε τον Χατζηδάκη, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα πόλο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος:

“Με το… καλημέρα ο ΑΡΗΣ “φωνάζει” παρών στη μάχη της διεκδίκησης της ανόδου στην Α1, κάνοντας δικό του έναν από τους καλύτερους φουνταριστούς στην Ελλάδα, τον Γιώργο Χατζηδάκη, σε μια θέση στην οποία “πόνεσε” κατά την περσινή περίοδο.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΟ Βουλιαγμένης με τον οποίο πανηγύρισε πολλά πρωταθλήματα στις κατηγορίες των παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας επί σειρά ετών.

Σε συλλογικό επίπεδο φόρεσε, επίσης, το σκουφάκι των ΝΟ Χίου, ΝΟ Καλαμακίου και άλλων ομάδων, που πρωταγωνίστησαν στις Α1 και Α2 εθνικές κατηγορίες. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΑΡΗ ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων (παίδων, εφήβων, νέων και ανδρών), το οποίο δείχνει την αξία και τη μεγάλη εμπειρία του.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του 35χρονου δυναμικού φουνταριστού είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική ομάδα νέων ανδρών το 2001 στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, μετράει πάνω από 70 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών, με το οποίο αγωνίστηκε σε βαλκανικά, μεσογειακά, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα”.

To Top