“Μετακομίζει” στα Κανάρια Νησιά η ACB!

Ηταν ως μία απλή φήμη και δεν απέχει τελικά να γίνει και πραγματικότητα. Το σενάριο να πραγματοποιηθεί η συνέχιση της σεζόν του ισπανικού πρωταθλήματος στα Κανάρια Νησιά είναι πιο εφικτό από ποτέ.

Ο υπεύθυνος των αθλητικών δραστηριοτήτων του συμβουλίου των Κανάριων Νήσων, Φρανσίσκο Καστελάνο, μάλιστα το επιβεβαίωσε τονίζοντας πως: «Αληθεύουν τα δημοσιεύματα. Το πρωί της Πέμπτης (9/4) επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ACB, Δον Αντόνιο Μαρτίν. Στις 20 Απριλίου έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη στην οποία θα αποφασίσουμε αν η σεζον θα συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο.

Ένα από τα σενάρια που έχω προτείνει, ειναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων στα Κανάρια. Έχουμε τα γήπεδα που πληρούν τις προϋποθέσεις, προκειμένου η διοργάνωση να ολοκληρωθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα, όχι μόνο αναφορικά με την υγεία και την ασφάλεια, αλλά και σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις», υποστήριξε αρχικά για να συμπληρώσει λέγοντας:

«Όλες οι εγκαταστάσεις έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, όπως το Copa del Rey το 2015 και το 2018 που έγιναν στην έδρα της Γκραν Κανάρια. Το «Insular Center» βρίσκεται πολύ κοντά σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για τις ομάδες».

To Top