ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεταξάς: “Ο Πίρσμαν είναι άρρωστος – Δεν είναι δικό μου θέμα η μεταγραφή του”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, απάντησε σε σχετική ερώτηση για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Μάρβιν Πίρσμαν.


 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μάρβιν Πρίσμαν στον Άρη.

Για το αν θεωρείται δεδομένη από τώρα η μεταγραφή του Πίρσμαν: «Ο Πίρσμαν αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, απλά είναι άρρωστος και δεν θα είναι μαζί μας την Κυριακή. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικά μου θέματα» είπε.

Για το πότε ενημερώνεται για περιπτώσεις όπως Μιλιντσεάνου και Πίρσμαν: «Όλα τα θέματα από την αρχή της χρονιάς τα συζητάμε, αλλά πιο πολύ δικό μου θέμα είναι όταν βγαίνουμε στο χόρτο και βλέπω ποιους έχω διαθέσιμους. Τώρα με τους αρρώστους που είχαμε δεν μπορούσα να υπολογίσω. Για εμένα είτε άρρωστοι είναι είτε πάρουν μεταγραφή, η ουσία είναι ότι δεν μπορώ να τους έχω. Εγώ δουλεύω με όσους είναι στο γήπεδο. Αλλά τα συζητάμε όλα τα θέματα, απλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε τώρα» πρόσθεσε.

To Top